Ordningsregler

• F-6 är utomhus på alla raster. Hemmet ansvarar för att eleven har kläder som är anpassade efter vädret.
  • Vi har inneskor i hela skolbyggnaden. Uteskor och ytterkläder förvaras i elevskåp.
  • För elever i år 7-9 gäller inneskor fr.o.m. 1/10 t.o.m. 1/5.
  • Vi använder inte mobiltelefon under skoltid
  • Skolan ansvarar inte för värdesaker. Vi rekommenderar att de lämnas hemma.
  • Cyklar ställs i cykelställen. Elever i år F-6 parkerar i cykelställen med ingång från Älvtomtagatan och elever i år 7-9 parkerar vid cykelställen med ingång från Egnahemsgatan.
  • Om elevens lärobok förstörs eller tappas bort ersätts den av hemmet.
  • Eventuell skadegörelse ersätts av hemmet. Skolans styrelse beslutar summan.
  • All snöbollskastning är förbjuden under skoltid p.g.a. skaderisken.
  • Vi använder ett vårdat språk på skolan. Inga svordomar är tillåtna.
  • Vid cykling under skoltid följer vi lagen, det vill säga: alla under 15 år använder cykelhjälm
  • Kläder och smycken med texter eller symboler som strider mot läroplanens riktlinjer är inte tillåtna.
  • Allt nyttjande av tobak, alkohol och andra droger är förbjudet i skolan.
  • Vi arbetar hälsofrämjande. Godis, chips och läsk är inte tillåtet i skolans lokaler. eventuella undantag kan göras i samband med klassfester o.dyl.